Help | Nikon

Als u uw Nikon ID wilt blijven gebruiken, moet u uw account binnen 30 dagen na registratie verifiëren. Als u uw account binnen deze periode niet verifieert, wordt uw Nikon ID automatisch verwijderd. Zorg daarom dat u uw account verifieert. Voltooi de verificatie door te klikken op de knop 'Verifiëren' in de e-mail. Als uw Nikon ID wordt verwijderd, worden al uw beelden die zijn opgeslagen op NIKON IMAGE SPACE eveneens verwijderd.

Als u geen e-mail over voltooiing van de verificatie van Nikon ID hebt ontvangen of als u deze bent kwijtgeraakt of hebt verwijderd voordat u de verificatie hebt uitgevoerd, verwijdert u de Nikon ID en registreert u zich opnieuw. Houd er rekening mee dat als u uw Nikon ID verwijdert, alle beelden die zijn opgeslagen op NIKON IMAGE SPACE eveneens worden verwijderd. Download de beelden die u wilt bewaren naar uw personal computer voordat u uw Nikon ID verwijdert.

Door u te registreren voor een Nikon ID kunt u inloggen en gebruik maken van NIKON IMAGE SPACE. Gebruikers van SnapBridge-compatibele Nikon-camera's kunt u de Nikon SnapBridge app gebruiken om automatisch foto's naar NIKON IMAGE SPACE te uploaden.

Nikon ID's zijn beschikbaar voor eigenaars van Nikon-camera's.

Zorg ervoor dat u bij het registreren voor Nikon ID het e-mailadres invoert dat u gebruikt voor NIKON IMAGE SPACE. Zodra u bent aangemeld, wordt automatisch het abonnement voor eigenaars van Nikon-producten aan u toegewezen en krijgt u 20 GB opslagruimte op NIKON IMAGE SPACE. Natuurlijk kunt u NIKON IMAGE SPACE blijven gebruiken zoals u gewend bent.

Een Nikon ID geeft u recht op 20 GB opslagruimte op NIKON IMAGE SPACE. U krijgt ook onbeperkte opslagruimte voor miniaturen van 2 M die automatisch worden geüpload met de SnapBridge app.

Als ze een Nikon-camera registreren, krijgen personen met een speciaal account 20 GB opslagruimte op NIKON IMAGE SPACE.

Klik op "Wachtwoord vergeten?" in het inlogvenster en voer het e-mailadres voor uw Nikon ID-account in. U krijgt een bericht toegezonden met instructies over het resetten van uw wachtwoord.

Ga naar uw Nikon ID-profiel onder "Wachtwoord" en voer uw bestaande wachtwoord en uw nieuwe wachtwoord in.

Ga naar uw Nikon ID-profiel en voer het nieuwe e-mailadres in onder "E-mailadres". U krijgt een bericht toegezonden met instructies over hoe de wijziging te voltooien.

Uw Nikon ID is gratis en wordt geleverd met gratis toegang tot NIKON IMAGE SPACE.

Het verwijderen van uw Nikon ID verwijdert ook uw NIKON IMAGE SPACE-account. U kunt niet langer gebruik maken van NIKON IMAGE SPACE.

S Het verwijderen van uw Nikon ID verwijdert uw NIKON IMAGE SPACE-account en alle foto's die het bevat. Download de foto's die u wilt behouden alvorens uw Nikon ID te verwijderen.